6. Karhunmetsästys koillislohkon alueella kaudella 2019.

Seurat nimeävät seurasta oman karhuyhteyshenkilön.Yhteyshenkilöt järjestävät jahtitapahtumat ja sopivat yhteisjahdin pelisäännöt ennen jahdin alkua.

- Jäsen, kun aloittaa karhunmetsästyksen toisen seuran metsästysalueelta on hänen ilmoitettava siitä kyseisen seuran karhuyhdyshenkilölle. Ilmoitus tulee tehdä tekstiviestillä, jossa ilmenee kuka on ja mille alueelle menossa. Tarvittaessa ilmoitettava karhuyhdyshenkilölle koiratutkan numero ja salasana. Koiran voi löysätä irti kun on selkeä havainto karhusta. (Näkö/ jälki)

- Tarkoituksenmukainen hirvikoirien haukuttaminen hirvillä toisen seuran metsästysalueella on kielletty.Seurojen puheenjohtajat voivat yksimielisellä päätökselläkieltää kyseisen henkilön karhunmetsästyksentoisen seuran alueella, jos hän ontavattu toistuvasti em. toimintaa harjoittamassa.

- Seurat keskittävät karhunmetsästyksen vieraslupienmyynnit 1 –2 henkilölle.Lupamyyjät ilmoittavat lupamyynnistä lohkonvetäjälle.Jäsenen nimen ja vieraiden määrän.

- Vieraiden määrä. Jäsenellä on mahdollisuus käyttää 5 vierasta / metsästysvuorokausi. 

Vieraiden oikeudesta metsästää karhua.

- Lohkolla on oikeus myydä vieraslupia karhun metsästykseen sopija seurojen jäsenten vieraille, (hirvenmetsästyksen alkuun 11.10.2019 klo 24.00 saakka).

- Jäsenen on oltava metsällä vieraiden mukana.

- Metsästäjät ovat velvollisia varmistamaan metsästysalueen rajat, kunkin sopijaseuran kartasta seurojen ilmoitustaululta tai seuranyhdyshenkilöltä.

- Seurat tilittävät vieraslupatulot lohkon pankkitilille.

- Vieraslupien hinnat ovat 10 €/vrk, 30 €/viikko ja 50 €/kausi

- Vieras on velvollinen maksamaan karhunkaadosta 100 €, sille seuralle kenen sopijaseuran alueelle karhunkaato tapahtui.

- 12.10.2019 alkaen myydään vain päivä lupia.